2013. november 18., hétfő

251. Újabb meleg témájú sorozat

Az HBO-n fog elkezdődni 2014. január 19-én egy meleg témájú komédia sorozat. A középpontban három meleg srác lesz, az ő barátságukról és mindennapjaikról fog szólni a történet. A sorozat címe Looking és San Francisco-ban fog játszódni. A leírás alapján nem egy Fiúk a klubból stílusú szerkezetet kell majd elképzelni, ebben a sorozatban nem lesznek meztelenkedések és hatalmas szexjelenetek. 

"A sorozat témája a szerelem, és nem állítom, hogy nem láttunk már ilyet hetero sorozatban, de ez meleg szerelem és ettől speciálisabbá válik szerintem."- nyilatkozta a főszereplő.

Egyébként a főszereplő az a Jonathan Groff lesz, aki a Glee című sorozatban Jesse St. James megformálója. Ő az életben nyíltan vállalja melegségét, sok Broadway darabban játszik és legjobb barátja Lea Michele, a Glee főszereplőnője. Vele egyébként több sikeres színpadi darabban/musicalben játszottak együtt. 2010 óta együtt jár Zachary Quintoval, de az utóbbi hetekben egyre több hír kerül napvilágra arról, hogy szakítottak. Egyébként nagyon jó hangja van a srácnak és ezt a Glee sorozatban meg is csodálhatjuk. 



A tovább mögött meg lehet nézni két előzetest a sorozathoz és egy dalt, amit Lea Michele-lel együtt adnak elő. Lionel Richie: Hello című daláról van szó.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése