2014. november 22., szombat

326. Foglalkozása pornószínész 3.

Az előző részek tartalmából:


A mostani választásom Jett Blackre esett, aki Jeppe Hansen néven látta meg a napvilágot Dániában. Eredetileg balett táncosnak készült, két éves kora óta balettozott. Tagja volt a dán balett társulatnak felléptek Dániába, Montreálban és New Yorkban is.

2012-ben kezdett el meleg pornózni Jett Black művésznéven a Cocky Boys nevű meleg modellügynökségnél a balett melltt. Osztálytársai látták "filmjeit" a neten, amit jelentettek is a tanáraik felé. A vége az lett, hogy a kanadai Winnipeg balettintézetből kirúgták.

Jelenleg New Yorkban él, modellkedik és felnőtt filmekben szerepel. A mai napig a Cocky Boys egyik kiemelt és foglalkoztatott modellje. 

Lelke mélyén romantikusnak tartja magát. Szerepeiben egyaránt szerepel aktívként és passzívként, elmondása szerint szereti, amit csinál. Balett múltjának köszönhetően igen hajlékony. Szeretné, ha a jövőben visszatérhetne majd a baletthoz. Van tumbrlje, twittere és instagramja is, ahol rajongói követhetők őt és munkásságát.

Forrás: itt és itt








3 megjegyzés:

  1. Kb a harmadik mondat kezdik úgy, hogy tagja, erre mit olvasok helyette, hogy tágra, és már össze is kapcsoltam, hogy a baletthez hogy kapcsolódik ez:D Na mind1, biztos fáradt vagyok már:D

    VálaszTörlés