2014. január 29., szerda

268. Szintén zenész

Steve Grand 1990-ben született. Az első olyan amerikai country énekes, aki nyíltan vállalja melegségét és ezt dalaiban, klipjeiben is felvállalja.


Katolikus családban nevelkedett, egész korán rájött másságára és ezt felvállalta barátai és családja előtt is. Családja hatására 5 évig járt terápiára, hogy kezeljék melegségét, de rájött, hogy boldog életet, csak saját maga felvállalásával és elfogadásával fog tudni létrehozni. Ki áll a melegekért, a meleg jogokért és a egyenlő házasságokért.


Zenét és dalszövegeket ír, kombinálja a country elemeket a pop és a rock elemeivel. Első dalához 7000 dollárból forgatott klipet, amiben nyíltan mutatja meg két fiú "kapcsolatát". Ez az All American Boys című dal. A Youtube-n mutatták be a klipet 2013. júliusában, azóta több, mint 2,7 millióan kattintottak rá. Második dala a Stay, amiben szintén szerepet kap a meleg világ, ez tavaly szeptemberben debütált a videómegosztón. Első albuma 2014. tavaszára várható.





A zenélés mellett modellkedik is.




Forrás: wikipedia

4 megjegyzés:

  1. Cuki. :) Az utolsó előtti kék alsós kép volt a Tumbidon is, nem? :)

    VálaszTörlés
  2. hú de kis cukker :) kíváncsi lennék, hogy aktív-e vagy passzív :D bár én minden pasit a metrón, buszon, stb passzívként képzelek el mivel én aktív vagyok :D

    VálaszTörlés