2012. november 17., szombat

135. Az alkonyat, a vér és a napló

Az utóbbi években a könyvespolcokat, a mozivásznakat és a tévéket uralják a vámpírok. Mindenki kíváncsi, hogyan fog alakulni Edward és Bella sorsa, kit választ majd Sookie és, hogy még meddig kell elviselnünk Elena szenvedését. Még anno csináltam egy válogatást a vérfarkasokból, most pedig a vámpírokból fogok szemezgetni. A True Blood rajongóktól előre is elnézést, Bill nem lesz a listában. Fenntartom a válogatás jogát, saját ízlésem szerint :)

Válogatás a tovább mögött.



Robert Pattinson

Az angol fiú 1986-ban látta meg a napvilágot. Színész, zenész és modell. Gyerekként színházban dolgozott, majd felfigyeltek rá és így került a filmvilágába. Játszott a Harry Potterben (Tűz serlege), leghíresebb szerepe az Alkonyat trilógiához köthető.  




Alexander Skarsgard

1976-os születésű svéd színész, édesapja híres színész, Stellan Skasgard. 18 hónapot szolgált a svéd hadseregben, majd Angliába költözött színészetet tanulni. Szerepelt Lady Gaga Paparazzi klipjében, leghíresebb szerepe a True Blood-hoz köthető. 




Paul Wesley

A lengyel származású színész 1982-ben született. 2011-ben megnősült, elvette a Torrey DeVitto színésznőt. Kisebb szerepeket játszott a 24-ben, az Everwoodban, a Smallville-ben és a Narancsvidékben. Az igazi áttörést a Vampire Diaries hozta meg neki.





Ian Somerhalder

1978-as születésű amerikai színész és modell. Modellk karrierje: Dolce & Gabanna, Versace, Gucci és Guess. Játszott a Dawson és a haverokban, a Smallville-ben, a Lostban. Most a Vámpírnaplókban brillírozik Damon szerepében.






1 megjegyzés: