2016. január 19., kedd

378. Van tumblr crush-od?

Még január 1-jén újra indítottam a tumblr oldalamat. Új néven, új arculattal, új elgondolással. Megjelentetem rajta az új blogbejegyzéseimet és reblogolom azokat a képeket, videókat és gondolatokat, amik tetszenek. Mindig megpróbálok egy kreatív, jópofa szösszenetet hozzájuk biggyeszteni. Egyébként a fejlécben is megtalálható az elérési útvonal.

Váltottam pár gondolat menetet pár tumblis sráccal, közülük az egyikkel napok óta jól eldumálgatunk. Nincs konkrét célja a beszélgetésünknek, egyszerűen csak beszélgetünk mindenféléről.

A minap megkérdezte, hogy van-e tumblr cursh-om. Fogalmam nem volt róla, hogy ez mit takar, mire elmagyarázta, hogy ez azt jelenti, hogy van-e olyan tumblis srác, aki a szívem csücske és szívesen kezdenék vele valami komolyabbat.

Ez a kérdés megindított bennem egy gondolatmenetet. Naivan azt hittem, hogy ez a tumblr, egy olyan oldal, ahol az ember képeket, videókat és rövidebb/hosszabb gondolatokat oszt meg másokkal. Rádöbbentem, hogy ez több annál. Ez egy lehetséges vadászati felület is. Itt is lehet ismerkedni, van csevegőrész, ahol privát tudsz beszélgetni emberekkel és a dologból tényleg bármi lehet. 

Régebben sokszor lehetett hallani és olvasni, hogy mennyire rossz a melegeknek, mert nehezebben tudnak ismerkedni, mint heteró társaink. Az ember nem szólít le csak úgy valakit az utcán vagy a bárban, hiszen van esély, hogy mellé lő és kellemetlen helyzetet teremthet. Viszont egyre jobban tágul a lehetőség tárháza.

Személyesen is lehet ismerkedni meg neten is. Megpróbálom ezeket összeszedni a teljesség igénye nélkül.



Nézzük a személyeset:

1. Szórakozó helyek:


2. Bárok:


3. Közösségi fórumok:

4. Partik:
  • Garcons
  • Hello
  • Garage
  • Confetti
  • Liberty
5. Szaunák, Kaland lelőhelyek:
Akkor nézzük a net adta lehetőségeket:

1. Csetek:
2. Társkereső:
3. Egyéb lehetőségek:
  • Meleg blogok
  • Tumblr
4. Telefon applikációk:
  • Tinder
  • Grindr
Ha valakinek van még ötlete kommentben nyugodtan ossza meg. Sőt! Ha valakinek olyan élménye, benyomása és tapasztalata van, akár jó vagy rossz, személyes vagy netes ismerkedésekkel kapcsolatban, hogy szívesen megírná és szeretné, ha nagyobb lélegzetű beszámolóját megosztanám itt a blogon, akkor küldje el nekem e-mailben a tengereszkekgaben@gmail.com címre.

Forrás: Budapest.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése