2012. január 28., szombat

47. Jamie Dornan, a vadász

Jamie Dornan-t az ABC új sikeres sorozatában a Once Upon a Time-ban fedeztem fel. Ez a sorozat nagyon aranyos, egy szívemhez és gyermeki lelkemhez kedves koncepcióval. A sorozat lényege, hogy a mindenki által ismert Grimm mesehősök egy átoknak köszönhetően átkerülnek a mesevilágból a való világba, ott élik tovább az életüket, nem emlékezvén arra, hogy kik is ők valójában. Storybook városkába egy napon egy idegen érkezik, aki Hófehérke elveszett kislánya lehet és aki megtörheti a gonosz átkot.

Jelen van Hófehérke, a gonosz mostoha, Hamupipőke, Piroska, a daliás herceg, Jancsi és Juliska, Tücsök Tihamér és még sokan mások. A történet párhuzamosan halad, megismerjük a szereplőket mesés világukban és a mostani való életükben. A sorozatban olyan nevek vállaltak szerepet, mind Jennifer Morrison (Dr. House Camerone-ja), Ginnifer Goodwin (Hármastársak legfiatalabb felesége) és Robert Carlyle (Trainspotting, Alul semmi).

Jamie Dornan a mesevilágban, azt a vadászt testesíti meg, akit a gonosz mostoha Hófehérke nyomába küld, hogy ölje meg és hozza el neki a szívét. A való világban ő a helyi sheriff, aki vigyáz a város lakóinak nyugalmára.

Utána olvastam ennek a fiatalembernek és kiderült számomra, hogy ő egy ír modell, aki színészkedik és zenél (Sons of Jim a zenekara), amikor épp nem a kifutón és a fényképezőgépek előtt pózol. Dolgozott többek között Calvin Klein-nak, Hugo Boss-nak és Giorgio Armani-nak.

1982-ben a munka ünnepnapján látta meg a napvilágot, magassága 183 cm (egy magasak vagyunk :D), haja barna, szeme kék.


Néhány ízelítő a képeiből. Engem teljesen megvett :D









1 megjegyzés: