2015. január 25., vasárnap

345. A táborban 5.

Az előző részek: 1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész.

Másnap reggel a Fiú álmosan nyitotta ki a szemét. A Srác felé fordulva őt nézte. Egymásra mosolyogtak. A Srác hátat fordított a Fiúnak és odafészkelte magát hozzá. Fiú hátulról szorosan magához ölelte a Srácot. A Fiú egy puszit nyomott a Srác fejére és magába szívta az illatát. A Srác a csípőjénél érezte a Fiú reggeli merevedését. Hátranyúlt és megfogta a férfiasságát. „Nagyon finom” – mondta halkan a Srác. A Fiú elmosolyodott és szembe fordította magával a Srácot. Lágyan megcsókolta. „Van gumid?” – kérdezte a Srác. „Igen. Még anyu adott egy dobozzal a tábor előtt. Azt mondta, hogy egy ilyen helyen bármi megtörténhet. Jobb felkészültnek lenni” – válaszolta a Fiú. „Van kedved hozzá?” – kérdezte a Srác. „Persze” – felelte a Fiú. - „Csak, ha szeretnéd. Nem kell elsietnünk”. „Szeretném” – mosolygott rá a Srác.  - „Keresd meg a dobozt, addig én előkészülök a fürdőszobában”. Ezután felpattant és a fürdőszobába sietett.

A Fiú megfordult és az éjjeli szekrény fiókjából elővette a dobozt. Kinyitotta és kivett belőle egyet. Elővette a használati útmutatót és gyorsan beleolvasott. Közben hallotta, hogy a Srác megnyitja a vizet a zuhanyzáshoz. Miután magába szívta a helyes használat tudását, izgatottan várt. Azon gondolkozott, hogy most eljött a pillanat, hogy elveszítsen a szüzességét. Sokat fantáziált már erről, a neten szerzett információkat a szexszel kapcsolatban. Gondolataiból a fürdőszoba ajtó nyílása ébresztette fel. Nézte, ahogy a Srác besétál a szobájába és befekszik mellé az ágyba. A Srác odabújt hozzá és megcsókolta őt. „Én is rendbe szedném magam.” – mondta a Fiú és eltávozott a fürdőszobába.

A Srác is izgult. Ő is arra gondolt, hogy ez most egy történelmi pillanat lesz a számára. Elveszti a szüzességét és átéli a szex gyönyörű pillanatait. Remélte, hogy jól előkészült és nem lesz baleset az együttlét alatt. Izgult, hogy esetleg fájni fog, de tudta, hogy a Fiú gyengéd lesz vele. A Fiú visszatért a fürdőszobából egy testápolóval a kezében. Letette az asztalra, majd visszabújt az ágyba. Megcsókolta a Srácot. Kezével megmarkolta a fenekét és magához húzta.


Miután visszajöttek a boltból, a vásárolt dolgokat a konyhába vitték. Amit kellett a hűtőbe tették, az ebédhez valókat pedig a konyhapultra. A Fiú anyja hajnalban jött haza, még aludt. Gondolták meglepik egy ebéddel, mire felkel. A Srác jól mozgott a konyhában, az évek során megtanult főzni. A háztartás nagy részét ő vezette a házukban. Mosott, főzött, takarított, bevásárolt. A takarításban és a bevásárlásban a húga is sokat segített. A Fiú felkockázta a hagymát és a bacon szalonnát, addig a Srác megpucolta a gombát és apró szeletekre vágta fel. Időközben feltették a vizet forrni, hogy a tészta megpuhuljon, mire a milánóihoz a szósz elkészül. A Fiú kinyitotta a sűrített paradicsom konzervét és az ujjával bele belenyúlt. Az ujján lévő szószt a Srác orrára kente. A Srác elnevette magát és az orrán lévő szószból letörölt egy kicsit és rákente a Fiú szájára. Együtt nevettek, majd csókolózni kezdtek. Az ajtónyílás zöreje rántotta vissza őket a valóságba. Szétrebbentek, mikor Anya a konyhába ért. „Hát, ti mit csináltok?” – kérdezte fáradt hangon. „Ebédet főzünk” – válaszolta kicsit megszeppenve a Fiú. – „Feküdj vissza nyugodtan. Szólunk, ha jöhetsz ebédelni.” „Értettem, uram!” – válaszolta Anya és a jobb kezét a homlokához emelte, mint ahogy a katonák szokták. Fura érzés kerítette hatalmába, hogy mit is látott igazán a konyhában. Elhessegette magától a gondolatokat és visszafeküdt az ágyába.

Ebéd után hármasban társasoztak. Előkerült a rég nem használt Gazdálkodj okosan. A Srác hatos dobott. A kék színű bábujával előrehaladt a játékmezőn. Egy szerencsekártya mezőre lépett. Húzott egy kártyát és hangosan felolvasta. „ A Lottó nyereménysorsoláson Családi házat nyertél. Ha van már lakásod, a ház helyett 30 000, - Ft-ot kapsz a Takarékpénztártól.” Mivel még nem volt háza, így azt választotta. Dobott még egyet és egy lakásfelszereléseket kínáló mezőre került. „Amíg bevásárolsz, addig elmegyek pisilni” – vágta közbe a Fiú és felállt az asztaltól. A Srác elgondolkozott, hogy mit is vegyen. „Örülök, hogy összebarátkoztatok a fiammal” – szólalt meg Anya. – „Jó hatással vagy rá. Régebben két lóval sem tudtam volna bevonszolni őt a konyhába” – nevette el magát. „Örülök, hogy itt lehetek. Nagyon jóban lettünk a Fiúval. Eddig nem nagyon voltak barátaim, de vele nagyon jól érzem magam” – válaszolta a Srác zavartan. Hirtelen nem tudta, hogy mit is mondjon. „Bármikor szívesen látunk” – vetette fel Anya. „Köszönöm” – válaszolt illedelmesen a Fiú. Anya még pár kérdést tett fel a Srácnak, hogy jobban megismerje, ő pedig szívesen válaszolt neki. Örült, hogy a Fiú anyja ennyire kedves és érdeklődő.


Este a Fiú kikísérte a Srácot a buszmegállóhoz. Anya közben összepakolt. Összegyűjtötte a szemetet és kivitte a kertben lévő kukába. Holnap jönnek a szemétért. Ha haza jön a Fiú, megkéri, hogy húzza ki a kukát a kapu elé. A konyhában és a WC-ben lévő szemetes kosárral már végzett. Már csak a Fiú és az ő szobájában lévő szemetet kellett összeszednie. Bement a fia szobájába, az íróasztalánál lévő szemeteshez ment. Lehajolt, kiszedte a szemeteszsákot és elindult kifelé. Hirtelen megtorpant és elgondolkodva nézett maga elé. Kinyitotta a zsákot és látta, hogy a sok használt papír zsebkendő mellett egy használt óvszer is fekszik. Lerogyott a fia íróasztalánál lévő székre. Kezéből kicsúszott a szemeteszsák. Gondolatai fel-alá rohangáltak a fejében. Kezdte megérteni, mit is látott ma délelőtt a konyhában.

2 megjegyzés: