2015. január 17., szombat

344. A táborban 4.

Az előző részek: 1. rész, 2. rész, 3. rész.

Leterítették a pokrócot és hanyatt feküdtek egymás mellett. Vacsora után jöttek ki a parkba megnézni az augusztusi csillaghullást. Ide járt a Fiú az édesanyjával gyerekkorában. Tiszta volt az égbolt, jól látszottak a csillagok. A szél lágyan járta be a környéket. 

A park felé sétálva a Fiú elmesélte, hogy anyukájával minden évben eljöttek ide megnézni ezt az eseményt. Ilyenkor, ha tiszta az égbolt, jól lehet látni a csillagok hullását. Elmesélte, hogy a leghíresebb a Perseidák meteorraj. Amikor a Föld légkörébe érnek, hullócsillaggá válnak. „Az angolok Szent Lőrinc könnyeinek hívják őket” – magyarázta a Fiú lelkesen. „Miért?” – érdeklődött a Srác. „A 200-as években volt egy Lőrinc nevű pap, aki a sokat segített a szegényeken és a rászorulókon. Augusztus 10-én mártír halált halt. Az ő emlékére nevezik így.” – mesélte a Fiú. „Lőrinc belepisilt a dinnyébe! Ez a mondás vajon hozzá köthető?” – kérdezte a Srác. „Igen! – válaszolt a Fiú – "A magyar hagyományok szerint Szent Lőrinc napja után a dinnye már vizes.” „Hogy te miket tudsz!” – csodálkozott el a Srác és egy széles mosolyt villantott a Fiúra. „Érdekel a csillagászat. – mosolygott vissza a Fiú – Meg most már te is” – kacsintott rá a Srácra.

Ahogy ott feküdtek a félig kivilágított parkban, látták, hogy több szerelmes pár is kijött. Gyönyörű látvány volt, ahogy a percenként 1-2 meteor átzúgott az égen. Minden hullásnál lendültek a kezek az ég felé, hallani lehetett a sugdolózásokat. Némely pár összebújva csókolózott. Ők ezt nem merték megtenni. A Fiú bátortalanul hozzáérintette a kezét a Srác kezéhez. "Abból nem lehet baj, ha összeér a kezünk" - gondolta magában. A Srác nem húzta el a kezét. Alig láthatóan az ujjai külső részével megsimogatta a Fiú kézfejét. Hagyták, hogy ujjaik kicsit összefonódjanak.


Miután vége lett, vissza sétáltak a házba. A Srác örömteli arccal köszönte meg az élményt. Szabadkozott, hogy ő nem sokat tud a csillagokról, meg a meteorokról. Próbálta menteni a helyzetet, hogy a Hailey üstökösről már hallott. „Én se tudok mindent. Csak többet, mint az átlag. Emiatt ne érezd magad rosszul. Biztos neked is van olyan, ami érdekel, és sokat tudsz róla.” – mondta a Fiú. „Igen. Engem a filmek és a színészek érdekelnek. Imádok otthon filmet nézni egyedül vagy a családdal. Szeretem magam beleélni a történetükbe. Szeretek moziba járni, ahol száz ember egyszerre lélegzik, sóhajt, sír és nevet. Jó hallani, ahogy zörögnek a kukoricával és szürcsölik a kólát.” – lelkendezett a Srác. „Akkor egyszer elmehetnénk moziba” – vágta rá a Fiú.  

A Srác aznap náluk aludt. Kettesben voltak. A Fiú édesanyja dolgozni ment. Aznap éjszakás volt a kórházban. Nővérként dolgozott. A Fiúnak nagy ágya volt, kényelmesen elfértek rajta ketten. A Fiú anyukája megágyazott nekik, mielőtt munkába indult. Befeküdtek az ágyba, a Srác odabújt a Fiúhoz. Ő átkarolta őt. „Mesélsz nekem a Hailey üstökösről?” – kérlelte a Srác a Fiút. „Persze. – mosolyodott el a Fiú. „Azt nagyjából mindenki tudja, hogy a Hailey üstökös 76 évenként tér vissza a Föld közelébe. Egy angol csillagászról kapta a nevét. Ő sosem látta. Régi feljegyzések alapján számította ki, hogy mikor lesz újra a Föld közelében. A csillagászok ezt számon tartották, végül tiszteletből róla nevezték el. Ez az üstökös a Kuiper-övből származik és annak legfényesebb példánya.” – mesélte lelkesen a Fiú. "Mikor volt itt utoljára?" - kérdezte érdeklődve a Srác. "1986-ban. Legközelebb pedig 2061-ben tér vissza." - válaszolta Fiú.

„Majd megnézhetnénk együtt az öregek otthonában" - viccelődött a Srác. "Szeretem, ahogy mesélsz a csillagokról.” - mosolyodott el csillogó szemmel. A Fiú ránézett és visszamosolygott. Lágyan megcsókolta a Srácot. Egyre jobban belemerültek a csókolózásba. Simogatták és cirógatták közben egymást. A Fiú elkezdte a Srác pólóját levenni. Miután sikerült neki, ő is levette a sajátját. Gyorsan levették a többi ruhadarabot is, csak a boxerjeiket hagyták fent. Összebújva csókolóztak tovább. Érezték egymás testének melegét. A Fiú közben simogatta a Srác testét. Az jutott eszébe, hogy eltelt egy hónap a tábor óta. Azóta nem látta Srácot meztelenül, csak ott a zuhanyzóban. Ott csak a csókig jutottak. Összeszedte a bátorságát és a kezével benyúlt a Srác gatyájába. Ujjbegyeivel érezte a Srác fanszőrzetét, majd megérintette ágaskodó férfiasságát. Megsimogatta és lehámozta róla a gatyát. Folytatták csókolózást és a Fiú a kezével szerzett örömet a Srácnak. "Furcsa még is jól eső érzés másét megérinteni és megfogni" - gondolta magában. A Srác halkan nyögött, sóhajtozott és megfeszült a teste mikor elélvezett.

A Fiú az éjjeli szekrényről több zsebkendőt is odaadott a Srácnak. Segített neki letörölgetni a végterméket. Miután végeztek a Srác a Fiú fölé hajolt. Megcsókolta és a Fiú gatyájához hajolt. Puszit lehelt rajta keresztül a férfiasságára, majd lefejtette róla a boxert. Nagyon tetszett neki az elé táruló látvány. Megsimogatta, majd kézbe vette. Ahogy a neten látta, hogyan kell szájjal kielégíteni egy férfit, úgy kezdte el csinálni. Eleinte bátortalan volt, de idővel egyre jobban belejött. Örült, hogy a Fiú férfiassága a szájában volt, izgató volt számára, ahogy a fanszőrzete megcsiklandozta az orra hegyét. A Fiú szintén hangot adott élvezetének, végül a Srác szájába élvezett el.

Összebújva aludtak el.

Folytatása következik...

1 megjegyzés:

  1. Santiago világában még véletlenül sem csinosítják magukat a fiúk a boxerjükben. :D

    VálaszTörlés