2013. május 4., szombat

201. The Morning After

A legtöbbünk már átélte (mondjuk én még nem), hogy egy átmulatott este után egy idegent talál az ágyában és nem emlékszik rá, mi is történt valójában. Ezzel a szituációval kezdődik ez a meleg témájú rövid film. A főszereplő srác felébred és egy idegen srácot talál az ágyában. Nagyon meglepődik és zavarba jön a dologtól, mert eddig ilyen nem fordult elő vele, idáig csak lányokkal kezdett. Miután megkéri a srácot, hogy menjen el (persze a srác megadja a számát, ha meggondolná magát), elmegy az egyik haver barátnőjéhez és lefekszik vele. Az együttlét után feldobja a témát a homoszexualitásról, foglalkoztatja őt a dolog, hogy mi történt vele igazából. Ezután átmegy a barátnőjéhez, de vele már képtelen lefeküdni, egyfolytában a srác jár a fejében. Az utcán sétálva tépelődik a dolgon, amikor sms-t kap asráctól, hogy találkozzanak egy bárban. Nem válaszol,hanem csak odasétál. Ekkor látja, hogy a Srác a bárpultnál a számát adja meg valakinek. Végül elmegy a bárba, ahol előző este volt és beszélgetésbe kezd egy másik fiúval.

Végül is a film időhosszának korlátja miatt röviden mutatja be, milyen is, ha az ember rájön, hogy merre is vonzódik igazán és hogy hogyan lépi meg az első lépcsőfokokat.

Sajna csak angolul találtam rá erre a filmre, nincs hozzá magyar felirat, de egész jól meg lehet érteni a párbeszédeket.


A főszereplő srác Joshua Berg, aki színész és modell is egyben. Musicalekben játszik. A leírások alapján meleg, a rövidfilmben a srác, akit az ágyában talál az életben a párja. Helyes ez a Joshua. :)





3 megjegyzés:

  1. Most mondjátok, ha én vagyok a vaksi, de szerintem a végén egy másik sráccal elegyedik szóba, nem azzal, aki mellett reggel ébredt.

    VálaszTörlés