2012. december 30., vasárnap

158. Jegesmacik karnyújtásnyira

A Hobbit volt egy előzetes, ami felkeltette az érdeklődésemet és szeretném megnézni. Ez nem más, mint a Varázslatos sarkvidék - A Jegesmedvék birodalma. Hatalmas élmény lehet egy ilyen látványvilágot IMAX 3D-ben megnézni.

Egy kis ismertető:

"Egy rendkívüli utazás a világ tetejére, egy ismeretterjesztő kalandfilm, ami mesél a „Varázslatos sarkvidék" túléléséről. A film elviszi a nézőket egy, még sosem tapasztalt utazásra, hogy végig kísérhessék egy anya jegesmedve és hét hónapos bocsai vadregényes otthonának veszélyekkel teli, a jövőnket fenyegető globális felmelegedés által okozott folyamatos és visszafordíthatatlan változásait.


Magával ragadó, kalandos és hangulatos IMAX 3D felvételek hozzák közel, szinte karnyújtásnyira a mozinézőket ehhez a jegesmaci családhoz, akik fagyos otthonukban küzdenek a túlélésért, olvadó jég, hatalmas gleccserek, látványos vízesések és fenségesen behavazott csúcsok között."



Megtaláltam hozzá a trailert. Eredetiben a narrátor Meryl Streep, az előzetesben Kovács Nóra. Remélem a filmben is ő lesz, mert imádom a hangját.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése