2012. december 30., vasárnap

156. Emlékkoncert

Karácsonyra kaptam jegyet Cserháti Zsuzsa emlékkoncertjére. Izgatottan vártam, bár volt bennem egy kis félelem, hogyan is fogják előadni a dalait. Bíztam abba, hogy a nagy öregek, mint Charlie, Keresztes Ildikó, Falusi Mariann és Balázs Fecó majd elkápráztatnak minket a tehetségükkel. Sajna ez nem így volt. Olyan stílusokban és átvariálásokban adták elő a dalait, hogy némelyik a felismerhetetlenség határát súrolta. Fejenként kb. 4 dalt adtak elő, ami nem egy nagy mennyiség, hónapok voltak, hogy megtanulják a dalokat, ennek ellenére a legtöbbször a lábuknál lévő kivetítőről lesték a szöveget. Ha erre lettem volna kíváncsi, akkor elmegyek egy karaoké bárba.



Tóth Vera volt az egyik fellépő és egyben a műsorvezető is. A dolga annyi lett volna, hogy mond egy két kedves infót az elhunytról és felkonferálja a fellépőket. Ehhez képest hebegett habogott össze vissza. Borzalmas volt hallgatni, hogy szerencsétlenkedik.

Az est kellemes meglepetése Kökény Attila és Radics Gigi volt, akiknek fantasztikusan jó hangjuk van. Olyan tisztelettel és alázottsággal álltak neki a dalok előadásoknak, hogy komolyan le a kalappal előttük. Miattuk érdemes volt ott lenni, a többiekről inkább nem mondok jelzőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése