2014. február 15., szombat

272. Fanszőrzet

Mivel elég népszerű lett a reggeli merevedés és az előváladék bejegyzésem, gondoltam folytatom egy olyan írással, ami marad ezen a területen :)

"A szeméremszőrzetnemi szőrzetintim szőrzet vagy fanszőrzet az elülső nemi szervek környékének, az ágyéknak és egyes esetekben a lábak belső oldalának tetején található szőrzet. A szeméremszőrzet kisebb mértékben védelmet nyújt a kórokozók, az idegen testek, valamint a túlzott meleggel vagy hideggel szemben."

Forrás: wikipédia

Mindenkinek van. Valakinek tetszik, valaki rosszul van tőle és megszabadul szőrzetétől. Én az a típus vagyok, aki nem szereti teljesen csupaszítani magát, lustaságomból adódóan ritkán esek neki, hogy kordában tartsam, vagyis rövidebbre vágjam. Elterjedt nézett, hogy azért jobb ha nem őserdő van a lábunk között, mert akkor nagyobbnak látszik férfiasságunk jelképe. Szerintem szexi, ha van, persze azért megfelelő mennyiségben. Bírom például a modelleket mikor alsóban fotózzák őket és egy kicsi kikandikál belőle. :)



Az ember nem is gondolná, hogy ha úgy döntött, hogy törődik az ő kis szőrzetével, akkor divatosan milyen lehetőségek vannak. Nézzük a trendi változatokat:

Bikini alapfazon
A szőrt eltávolítjuk oldalt, a combhajlatoktól kifelé és a fürdőnadrág vonalától felfelé.


Kisfiús fazon
Hasonlít az alapfazonhoz, bikinihez, de egy kis több szőrt engedélyez a pénisz körül, ellenben a láb felső része jobban borotvált. Azoknak a férfiaknak áll jól, akiknek nem túl erős a lábszőrzetük.


Brazil alapfazon

Hasonlít a bikini alapfazonhoz, de a szőrt eltávolítjuk a herezacskóról és a popsivágatból is.


Ék alak

A brazil alapfazon továbbgondolt változata. Vizuálisan karcsúsít, és nagyon vonzó látványt nyújt egy izmos felsőtesttel.



Sportos

Ugyanaz, mint a brazil alapfazon, de a láb nincs borotválva. Azoknak hasznos, akik sport közben nem szeretik az alsónemű által becsípett szőrszálakat.


Csíkos

A brazil alapfazon csíkokkal megbolondítva. Azokon a férfiakon néz ki jól, akiknek hosszú, egyenes szőrzete van.


Leszállópálya

Szintén a brazil alapfazon továbbgondolása. Alapesetben a meghagyott szőrzetcsík szélessége megegyezik a pénisz vastagságával. Magabiztosságot és erőt sugároz.


Színezett

A nyugati országokban egyre nagyobb divatja van a fanszőrzet színezésének. Gyakorlatilag bármilyen brazil alapú fazonnal együtt hordható. A színeket tetszés szerint variálhatjuk a szőkétől a feketéig.

Teljes brazil

Minden szőr eltüntetve.


Forrás: alon.hu

Magamon a nagyjából a bikini alapformát szoktam eszközölni, azt kivéve, hogy nem borotválom le a  a felső combon lévő szőrt, annyira nem erős ott a szőrzetem. Viszont leszoktam borotválni a herezacskót és a popsivágatot. A fanszőrömet meg rövidebbre szoktam nyírni. 

Ezt a színezést egy kicsit furcsának tartom. Az, hogy festik az emberek a hajukat - főleg a nők - (mondjuk van néhány meleg férfi ismerősöm, akik festik a hajukat, főleg szőkére) ez már természetes. De hogy ott lent is, az kicsit fura nekem. Nem tudnám elképzelni, hogy a boxeremben a szőrzet szőkén, vörösen vagy akár kéken pompázzon.

Ti hogy vagytok ezzel? Karban tartjátok a "kertet a gyümölcsfa" körül? Színeznétek? 
Elindítok ezekkel kapcsolatban szavazást is, de aki szeretné jobban kifejteni, az ne fogja vissza magát és ragadjon billentyűzetet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése