2014. február 14., péntek

271. Valentinpéntek és a (szuper)hősök

Lehet szeretni és lehet utálni ezt a napot. Valaki ünnepli, van ki nem. Mindenesetre van ez a nap, amikor a szerelmet ünnepelik, a szerelmesek megajándékozzák egymást. Hatalmas piac van ebben: fogy a virág, a csoki, a plüssállatok, a képeslapok és a szíves dolgok.

Aki utálja, az azt hangoztatja, hogy a mai nap csak egy sima péntek neki. Aki imádja az rápörög a mai napra és felvásárol mindent. Én amondó vagyok, hogy nem bírom az ilyen kötelező nyálas dolgokat. De megünnepelni lehet. Nincs azzal baj. Csak inkább kreativitásunkkal próbáljuk meg kifejezni kedvesünk iránt a szerelmünket. Mint például régen mikor készítettünk egy válogatáskazettát párunknak kedvenc dalaiból. Vagy készíthetünk neki egy kis montázst közös képekből, videókból. na jó lehet ez is nyálas, de legalább saját kezűleg az :)

Tegnap este láttam ezt a videót és akkor ötlött fel bennem, hogy mára készítek egy kis összeállítást "hősökből" szeretettel a kedves olvasóimnak!

Mindenkinek jó pénteket/Valentin napot! :)

Rambo elszavalja Nagy László: Ki viszi át a szerelmet című versét










2 megjegyzés:

  1. Nálunk ez a családban úgy van, hogy ilyenkor mindenki ad valamit annak, akit szeret. Olyan ez, mint a miku vagy a karácsony, csak kicsiben. :D Bár a romantika így elmarad. :))

    VálaszTörlés
  2. Sokan idegenkednek a Bálint naptól, pedig ez Szent Bálintra és katolikus hagyományokra vezethető vissza. Nem is annyira amerikai, mint azt sokan gondolják. Isten éltesse a név viselőit, ami a legszebb férfi nevek egyike. :P

    VálaszTörlés