2011. szeptember 23., péntek

33. Tánctudás és a mellbimbó kapcsolata

A minap olvastam Thia blogja-n a következő követelményt, hogy milyen adottságokkal kell rendelkeznie egy lánynak, ha táncoslány szeretne lenni a Moulin Rouge-ban.

„Mindegyik lány magasság 168 és 172 cm közé kell hogy essen. A keblek távolsága egymástól nem lehet több 27 cm-nél, és a mellek nem lehetnek nagyok, mert az nem mutat esztétikusan tánc közben. A lányok köldöke és a szeméremdobja között 13 centiméternél több nem lehet – ez relatíve rövid, de kerekebb, kifele dudorodóbb feneket ad - tehát minél nagyobb ez a távolság, annál logósabb a fenék.” – magyarázza Andrée Deissenberg igazgató a szigorú szabályokat a Sunday Times Magazinnak."

Jót nevettem az írományon, de főleg a kommenteken, hogy nem csak a lányok kezdték el méricskélni magukat és beírogatni kommentekben az eredményeket, hanem a fiúk is mérőeszközt ragadtak és megosztották a kapott eredményeiket. Ezen felbuzdulva én is megmértem magam és a megadott követelményeknek nem felelelnék meg, viszont azt nem tudom hogy a fiúktól milyen távolságokat várnának el.

Adataim:

magasság: 183 cm

két mellbimbó közötti távolság: 22,5 cm

köldök és a kukim tövétől a távolság: 18 cm

Már csak az a kérdés van a fejemben, hogy ha a lányoknál kizárják a nagy mellett, mert az nem mutat jól tánc közben, vajon a fiúknál a hímvessző méretével lenne valami hasonló kitétel??

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése