2014. szeptember 26., péntek

307. Vége...

...a munkahelyi kapcsolatomnak. Nem kell megijedni, nem szakítottunk, csak Tökfej munkahelyet váltott. Kapott egy lehetőséget, amit nem lett volna szabad kihagyni. Jobb feltételek, változatosabb munkakör, jobb fizetés.

Fura lesz, hogy nem fog ott ülni velem szemben, nem töltjük együtt a szünetünket, nem lesznek csókcsaták, amikor kettesben vagyunk a liftben, nem lesz észrevétlen egymáshoz simulás, amikor sokan szállnak be a liftbe.

A kapcsolat elején mindenképp jó, ha sok időt tud a pár együtt tölteni (persze ez a későbbiekben sem hátrány). Nálunk ez adott volt. Bent a munkahelyen és azon kívül is szinte mindig együtt voltunk. Most ez változik. Munkahelyi kapcsolatból normális kapcsolat lesz. Kell egy kis változatosság, hiszen ezt tarthatja életben a dolgokat. Nem szabad hagyni, hogy megszokottá váljon :)

6 megjegyzés:

  1. Gyorsan kell tovább olvasni, mert az első mondat után az embernek kicsit, hát szóval izé.

    VálaszTörlés
  2. Remélem lassan Te is találsz jobbat. ;)

    VálaszTörlés
  3. A szívbajt hoztad rám itt olvasom hogy de jó meg minden erre egy ilyen rémhírrel vezetsz fel egy nem is olyan rémes hírt. Húúú.... :D de azért happy vagyok nagyon és örülök nektek!!!!!!

    VálaszTörlés