2013. március 16., szombat

176. Foglalkozása pornószínész 2.


Azt hiszem, ha ez a srác ilyen ártatlanul, de közben a szemében a huncutsággal ilyet kérdezne tőlem, akkor nem tudnék neki ellenállni. Gondolom egyetlen olvasómat se fogja a meglepni, hogy nekem az ilyen típusú fiús srácok jönnek be. Na de térjünk a lényegre.

Anno írtam már egy pornószínészről, Brent Corriganről. A mostani srác művészneve Andre Boleyn. Hosszabb kutakodás után sikerült pár infót találni róla, még jó, hogy a srác szeret csiripelni (Twitter). A BelAmi stúdiónál kezdett, ami információm szerint már nem létezik, de arra információt nem találtam, hogy most melyik  stúdiónál dolgozik, de a Twittere szerint ma is aktívan dolgozik a szakmájában. 

23 éves és Csehországban él. Itt fedezték fel, több sráccal együtt, akikkel filmjeiben szokott szerepelni. A srácokat együttesen Kinky Angels-nek szokták hívni. Andre pénz hiánya miatt vágott bele a meleg pornó iparba, a forgatások alatt jött rá szexuális orientációjára. Filmjeiben mindkét szerepben szokott tündökölni, de bevallása szerint a passzív szerepet jobban szereti. Jelen pillanatban egyedülálló, de vágyik párkapcsolatra. Szereti, ha megölelik és vigyáznak rá.

Kedvenc zenekara a Beatles, The Police és a Rollings Stones. Kedvence dala Madonnától a Like a prayer. Kedvenc étele a fagyi sült krumplival. Jól beszél angolul és németül, de a filmjeiben saját anyanyelvén szólal meg, mert szerinte ez izgalmasabb a nézők számára, hogy nem tudják mit is mond.

Filmjeit elnézve élvezi, amit csinál és ennek látszatja is van. A  filmjei végén a távolba lövését tanítani kéne :)










1 megjegyzés: