2012. szeptember 6., csütörtök

98. Hétvégi popcorn


Hétvégén megnéztem pár filmet.

Az egyik a Hófehér és a vadász volt. Nem lett volna rossz, de egyszerűen annyira borzalmas színészileg ez a Kristen Stewart, hogy erre egyszerűen nincsen szó. A csajnak körülbelül annyi arckifejezése van az érzelmek kimutatására, mint Ben Stillernek A Zoolander című filmben. Azt meg nem tudom ki gondolta a producerek közül, hogy a néző el fogja hinni, hogy ez a kis csaj szebb és bájosabb, mint Charlize Theron. Egyébként a film egyetlen pozitívuma a Charlize volt. Ő ismét bemutatta, hogy nagyszerű színésznő.

A második film a Magic Mike. Channing Tatum villantott, hogy nem csak jó teste van, hanem azért tud ő színészkedni is. A film nálam nem ütött akkorát, de mindenesetre nagyon profi volt a táncos vetkőzős koreográfia. Ami furcsa, hogy azon gondolkoztam, hogy, ha filmre visznek egy sztriptízes életét és ezt női vonallal mutatják meg, akkor az drámai, megalázó és könnyekben tö ki az ember. Szemben a férfi verziónál azt kapjuk, hogy ez tök buli és annyi nőt farkalhatsz meg, amennyit csak akarsz.

A harmadik pedig a Ted volt. Szenzációsan jól sikerült. Seth MacFarlane, Mark Wahlberg és Mila Kunis hármasa nagyon jól sikerült. Beteg egy film, de szórakoztató. Érdemes egyébként a film előtt utána olvasni a Family Guy-nak és az író-rendezőnek, mert pár poén csak úgy érthető. Mindenkinek ajánlom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése