2012. május 2., szerda

79. Filmek melegen ajánlva 3.

Az előző részek tartalmából: 1. rész, 2. rész

Watercolors


Két fiúról szól. Mindkettő tehetséges. Az egyik rajzol és az anyjával él, a másik úszik és az apjával él. A rajzzseni zárkózott és csöndes, a medence bajnoka harsány és öntörvényű. E két különböző világ egy hétvégének köszönhetően találkozik. A két fiú egymásba szeret, de ez a szerelem nem tarthat örökké. Az alkohol, a drog és az önmagunk elfogadása és keresése mérgezi kettőjük kapcsolatát.

Meleg fesztiválokon több díjat is elnyert. Tye Olson, aki a csöndes srácot játssza, nem csak színészkedik, hanem modellként is sikeres. Az életben is meleg.


Dream boy
A történet a 70-es években játszódik. Egy városi fiú vidékre költözik családjával, ahogy egy agresszív apa tartja sakkban a családot. A helyi lelkipásztor fia segít neki beilleszkedni a kisvárosba. A két fiú egymásba szeret. Kapcsolatukat titokban tartják, majd egy kirándulás alkalmával társaik rajtakapják őket.

Judas Kiss


Egy lecsúszott dokumentumfilm rendező megbízást kap, hogy volt főiskoláján vegyen részt egy dokumentumfilmes verseny zsűri tagjaként. Az egyik versenyzőben fiatalkori magát véli felfedezni. Kezdetét veszi a lelki válság, hogy mit tegyen, segítsen e a fiúnak, hogy jobb élete legyen, vagy hagyja, hogy menjen a saját feje után.

A filmben feltűnik a felnőtt filmekből ismert Brent Corrigan, akinek megmutatja, hogy ruhában is tud színészkedni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése